Lindsay

Met 100.000 verkochte cd’s, vijf gouden albums en 8 nummer één-hits in de Vlaamse Ultratop 50, behoort Lindsay tot de succesvolste artiesten van haar generatie.

‘Tien om te Zien’ liep op z’n laatste benen toen Lindsay haar officiële debuutsingle ‘Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat’ voorstelde. De trein was vertrokken, want later werden ‘Ik lig nog steeds van jou te dromen’, ‘Voor 100 %’, ‘Als jij me kust (dan is het zomer)’, ‘Kom in mijn armen’ (een duet dat ze opnam met broer Christoff), ‘Dag en nacht’, ‘Bella romantica’ en ‘Over alle 7 zeeën’ allemaal nummer één-hits in de Vlaamse Ultratop 50.

Schlagerkoningin Laura Lynn, met wie Lindsay de duetsingle ‘Kalispera Griekenland’ opnam, mocht Lindsay eind april op haar uitverkochte verjaardagsconcert ’10 Jaar Lindsay’ een speciale onderscheiding geven voor de verkoop van meer dan 100.000 albums in Vlaanderen.

Samen met De Romeo’s, Christoff, Frans Bauer, Laura Lynn en Jan Smit trok Lindsay twee keer op ‘Vrienden Voor Het Leven’-tournee door Vlaanderen. Ze nam duetten op met o.a. André Hazes én haar jeugdidool Glenn Medeiros.

In 2019 is Lindsay terug van de partij op Het Schlagerfestival, een doortocht waar ze enorm naar uitkijkt.

“Voor mij is dit de mooiste tijd van het jaar. Eén groot volksfeest, met collega’s, vrienden en familie. Het is een geweldig gevoel op en naast het podium, iets wat je als artiest minstens één keer in je leven moet meemaken en ik ben blij dat ze mij terug hebben uitgenodigd. Ik kijk er enorm naar uit!” zegt een enthousiaste Lindsay.