Willy Sommers

Willy Sommers is opnieuw van de partij op Het Schlagerfestival. “Na afloop van de vorige editie hebben we een rondvraag gehouden bij onze bezoekers en gepeild naar de optredens. Een artiest die nooit ontgoocheld en uitgroeide tot een vaste waarde op ons festival is Willy Sommers. De mensen geven aan dat ze het belangrijk vinden om mee te kunnen feesten met ‘Laat de zon in je hart’ of meezwaaien als Willy ‘Als een leeuw in een kooi’ zingt.

Naast zijn hoog knuffelbeergehalte, is Sommers cultureel erfgoed en wordt hij door iedereen gewaardeerd. Kijk maar naar Mauro die hem deze zomer meenam naar Pukkelpop. Wij zijn blij dat we hem terug kunnen aankondigen, omdat de mensen ook echt naar hem vragen. Dus ja, Willy Sommers komt terug schlageren”, klinkt het bij de festivalorganisatie.