De Romeo’s

“We zijn er weer bij, we gaan weer totaal los”, zingen De Romeo’s in ‘Viva De Romeo’s’ en op algemeen verzoek zijn Chris, Gunther en Davy terug van de partij op Het Schlagerfestival 2019. De Romeo’s ontstonden 15 jaar geleden, backstage tijdens de musical ‘Romeo & Julia’. Chris Van Tongelen en Davy Gilles zochten nog een derde man en spraken Gunther Levi aan op de set van Familie. In de zomer van 2003 deden De Romeo’s het voorprogramma tijdens de VTM-zomertour.  Met de eerste singles ‘Strand’ en ‘Nooit te laat’ waren ze te gast in ‘Tien om te Zien’. Destijds waren ze al één van de meest geboekte partybands van Vlaanderen, maar tot 2011 moesten ze wachten op de grote doorbraak bij het publiek. Die kwam er op eigen kracht, toen ze beslisten om in het Nederlands te gaan zingen. Het ‘Naar de kermis’-duet dat ze opnamen met Laura Lynn was hun eerste nummer 1-hit in De Vlaamse Top 10. Het album ‘De Romeo’s, in ’t wit’ was datzelfde jaar een voltreffer en goed voor goud. Met ‘Viva De Romeo’s’, ‘We gaan weer feesten’ stonden ze in de hitparade en samen met Jan Smit scoorden ze met ‘Zingen, lachen, dansen’ hun derde nummer één-hit op rij in De Vlaamse Top 10. ‘Met ‘Vlaanderen Feest’ scoorden De Romeo’s in de zomer van 2012 de Radio 2 Zomerhit. Een paar maanden later mochten ze ook hun eerste MIA in ontvangst nemen.

In 2017 kwam het ‘Vrienden voor altijd’-album uit, gekoppeld aan hun eerste bioscoopfilm H.I.T. De sterke vriendschap, hun kwaliteitsvolle ambiance-optredens, hun knuffelgehalte en toegankelijkheid maken dat De Romeo’s in 2018 hun 15-jarig bestaan konden vieren met 3 exclusieve verjaardagsconcerten en een nieuwe jubileum-cd.

Op Het Schlagerfestival krijg je weer de kans om mee te zingen, mee te springen en vooral mee te feesten met De Romeo’s. Uw feestgarantie is verzekerd!