Update

Update donderdag 12 maart – 14u00:

𝗩𝗲𝗿𝗷𝗮𝗮𝗿𝗱𝗮𝗴𝘀𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁 𝗦𝗰𝗵𝗹𝗮𝗴𝗲𝗿𝗳𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 𝘃𝗲𝗿𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀𝘁 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝟮𝟬𝟮𝟭
𝙐𝙞𝙩𝙜𝙚𝙨𝙩𝙚𝙡𝙙 𝙛𝙚𝙚𝙨𝙩 = 𝙙𝙪𝙗𝙗𝙚𝙡 𝙛𝙚𝙚𝙨𝙩

𝗔𝗹𝗹𝗲 𝘁𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝗸𝗼𝗽𝗲𝗿𝘀 𝗸𝗿𝗶𝗷𝗴𝗲𝗻 𝗵𝗶𝗲𝗿𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘃𝗮𝗻𝗱𝗮𝗮𝗴 𝗲𝗲𝗻 𝗺𝗮𝗶𝗹.

Meer dan 55 000 mensen stonden te popelen om van de 15de editie van Het Schlagerfestival een fantastisch feest te maken. Één microscopisch klein virus heeft er helaas anders over beslist. Tengevolge van het verbod op grote indoor evenementen kan dit verjaardagsfeest niet doorgaan zoals gepland.

De organisatoren hebben meteen onderzocht in welke mate deze memorabele concerten naar een latere datum konden worden verschoven. Het bleek al snel onmogelijk om alle geboekte topartiesten ergens in de komende twee maanden voor alle vijf voorstellingen beschikbaar te hebben. De enige zinvolle beslissing bleek om het feest met exact één jaar (min één dag) uit te stellen. Alle artiesten die dit jaar op het programma staan, hebben zich kunnen vrijmaken voor volgend jaar.

De tickets blijven geldig.

Wie tickets heeft voor Het Schlagerfestival in Hasselt
• van vrijdag 27 maart 2020 wordt nu verwacht op het feest van vrijdag 26 maart 2021
• van zaterdag 28 maart 2020 verwelkomen we op zaterdag 27 maart 2021
• van zondagnamiddag 29 maart 2020 wordt verwacht op zondagnamiddag 28 maart 2021
• van vrijdag 3 april 2020 wordt verwacht op vrijdag 2 april 2021 en
• van zaterdag 4 april 2020 verwelkomen we graag op zaterdag 3 april 2021.

Artiesten, organisatoren en crew waren gebrand om er dit jaar een reeks uitzonderlijke concerten van te maken. Ze beloven allemaal om hun energie op te sparen om volgend jaar nog straffer dan voorheen uit te pakken, zodat u een onvergetelijk meezingfeest zal beleven.

Vriendelijke groeten,
Het Schlagerteam

Blijf hier op de hoogte: https://www.teleticketservice.com/nl/news/detail/overheid-adviseert-evenementen-met-meer-dan-1000-bezoekers-te-schrappen