Het Schlagerfestival trakteert op een unieke beleving

Als je je ticket voor Het Schlagerfestival al op zak hebt, dan kan je deelnemen aan deze actie en de meest fantastische prijzen winnen. Heb je nog geen tickets? Aarzel niet en bestel ze nu!

 

Deze week: Ben jij de gedroomde bowlingpartner van Sam Gooris?

Ja, ik heb tickets en wil deelnemen

We zitten in de laatste rechte lijn naar onze 13e editie eind maart in de Ethias Arena in Hasselt. De affiche ziet er weer veelbelovend uit.

Niet alleen Swoop, Sam Gooris, De Romeo’s, Willy Sommers en Bart Kaëll staan op de affiche en zetten de zaal op hun kop maar ook Coco Jr (van de Dinky Toys) komt voor het eerst langs op het festival.

Christoff heeft tijd gemaakt en is er tussen zijn drukke Klubbb3-concerten in Duitsland door ook dit jaar weer bij. Umberto Tozzi komt – na een jaar uitstel – zijn grootste hits zingen en Ingeborg zingt nog één keer een paar van haar oude hits en haar recente hit Gratitude (Dankbaarheid).

Ook wij zijn dankbaar. Dankbaar voor 13 mooie edities en ons trouw publiek.
En dat willen we tonen: Het Schlagerfestival trakteert!

De komende weken kan je via deze wedstrijdpagina meespelen om unieke momenten met een van onze Schlagerfestival artiesten te beleven.

Doe nu mee aan onze actie en maak kans op de allerlaatste prijs: een knotsgekke bowlingsessie met Sam Gooris op woensdag 28 maart. Laat ons weten waarom jij de ideale bowlingpartner bent, en wie weet gooi jij voigende week woensdag de ene strike na de andere aan de zijde van Sam himself! Voor deze wedstrijd worden 5 winnaars uitgekozen. Elke winnaar mag 1 persoon (partner, een vriend(in),…) meebrengen naar de bowlingsessie.

Hou je ticketnummer bij de hand!

De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

Ik heb nog geen tickets

Heb je nog geen tickets, aarzel dan niet en reserveer snel! Zodra je je tickets ontvangt, kan je deelnemen.