Maarten Cox brengt blik achter de schermen

Zanger en presentator Maarten Cox (MENT, Radio 2 Limburg, RTV) gaat aan de slag als reporter voor Het Schlagerfestival. “Opwarming is belangrijk, zeker voor het feest dat Het Schlagerfestival is. Ik ga ervoor zorgen dat straks iedereen in de juiste stemming z’n opwachting maakt aan de deuren van de Ethias Arena. Ik ga uitzoeken hoe de artiesten zich voorbereiden op het festival, zodat ze vier keer het beste van zichzelf kunnen geven op het podium. Samen met mijn cameraman maak ik gebruik van mijn backstage-badge die toegang geeft tot plaatsen waar normaal geen publiek mag komen. Als je kijkt naar onze filmpjes, dan zie je de unieke beleving achter de schermen.” De komende weken kan je Maartens filmpjes zien op de Facebookpagina van Het Schlagerfestival: www.facebook.com/hetschlagerfestival.